"VEDAT KANER EASY LEAGUE"

1997 yılında kurulan Vedat Kaner Vakfı, çağdaş yaşamın en temel gereksinimleri olan eğitim, spor, sanat ve sosyal yardım alanlarında destek vererek insan hayatına dokunma amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.Uzun bir basketbol geçmişine sahip olan Vakıf, geçmişte, Vedat Kaner Basketbol Okulu ve Vedat Kaner Kulübü ile de bu alana desteklerini sürdürmüş ve basketbol altyapıları ile ülkemiz basketboluna birçok değerli basketbolcu yetiştirmiştir. Vedat Kaner Vakfı, 2023 yılından itibaren ise Basketbol Federasyonu ile işbirliği yaparak, U13 Easy League ve U11 Junior League'in sponsorluğunu üstlenmiş olup geleneksel bir etkinlik haline getirmeyi hedeflemektedir.

Vedat Kaner Vakfı, özellikle çocukların ve gençlerin yaşamlarına dokunmayı, onlara sahada eğlence ve paylaşımı deneyimleme fırsatı sunmayı, takım ruhunu yaşatmayı ve sporun önemini benimsetmeyi amaçlamaktadır. Sporun birleştirici gücünü vurgulayarak, gençlerin bir araya gelmesini ve sporun olumlu etkilerini hissetmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

Vedat Kaner Vakfı, bu vizyon ve hedefler doğrultusunda spor alanında, gençlerin yeteneklerini desteklemeye ve onlara rehberlik etmeye devam etmektedir. Spor, eğitim, sanat ve sosyal yardım alanlarında verdiği destekle toplumda olumlu bir etki yaratmayı ve geleceğin güçlü bireylerini yetiştirmeyi amaçlamaktadır.